Artistik Buz Pateninde sporcumuz pistte

Kulüp sporcumuz Naz Arıcı, 22-27 Mayıs 2017 tarihleri arasında Almanya Oberstdorf’ta gerçekleşecek olan Uluslararası Yetişkinler Dünya Şampiyonası Yarışması’nda 26 Mayıs 2017 Cuma günü ülkemizi milli sporcu olarak uluslararası arenada temsil edecek. Arıcı, bir üst kategoride 14 ülkeden 23 sporcu ile yarışacak.

Antrenörü Timuçin Özbükücü’nün önderliğinde çalışmalarını sürdüren Arıcı, aldığı birincilikler, kırdığı rekorlarla Türkiye ve dünyada Buz Pateni tarihinde ilklere imza attı. Şu ana kadar 3 Uluslararası Şampiyona’ya ve 2 Türkiye Şampiyonası’na katılan Arıcı, yarışmaların tamamında birincilik aldı.

Arıcı; Almanya Oberstdorf’ta düzenlenen Uluslararası Yetişkinler Artistik Buz Pateni Yarışması, İzmir’de düzenlenen Yetişkinler Türkiye Şampiyonası, Almanya Oberstdorf’ta düzenlenen Uluslararası Yetişkinler Artistik Buz Pateni Yarışması, Kanada Vancouver’de düzenlenen Uluslararası Yetişkinler Artistik Buz Pateni Yarışması ve son olarak Ankara’da düzenlenen Yetişkinler Türkiye Şampiyonası’nda şampiyon oldu.