Geleceğin yıldızları haydi futbola

Yenimahalle Belediyesi çatısı altında kurulan ve öğrencilerin yaz tatillerine anlam katan ücretsiz yaz futbol okuluna kayıtlar başladı. Yoğun okul döneminden bunalan çocuklar, yaşıtlarıyla dolu dolu bir yaz dönemi geçirecek. Spor kulübümüz bünyesinde açılan ve kontenjanın sınırlı olduğu yaz futbol okulu, 18 Haziran Pazartesi günü başlayacak olup iki ay sürecek.

Yaz okullarıyla her yıl yüzlerce çocuğu yetiştiren Yenimahalle Belediyesi, bu kurs sayesinde belki de geleceğin yıldızı olacak futbolcuları keşfedecek. Futbol eğitimi almak isteyen 2004-2011 yılları arasında doğan ve Yenimahalle sınırları içerisinde ikamet eden çocuklar, kurs görmek istedikleri bölgeye müracaat edebilecek. Kurslar; Çiğdemtepe Semt Sahası, Yenimahalle Hasan Doğan Stadı ve Batıkent Stadı olmak üzere 3 ayrı bölgede ücretsiz verilecek.

Gerekli belgeler

1 adet fotoğraf
Kimlik fotokopisi
İkametgah

Yaz Spor Okulu ile ilgili detaylı bilgiyi aşağıdaki telefon numaralarını arayarak alabilirsiniz.

Hasan Doğan Stadı:   0312 344 88 86
Şentepe Semt Birimi: 0312 315 90 29