Yenimahalle İzmir’e fark attı

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’ne hızlı bir giriş yapan Yenimahalle Belediyesi SK, galibiyet serisine devam ediyor. Birbirinden güçlü takımlardan oluşan Süper Lig’in 5’inci haftasında güçlü rakibi İzmir Büyükşehir Belediyesi GSK ile karşılaşan Yenimahalle’nin melekleri sahadan 30-20 galip ayrıldı.

Genç Selen kalesinde devleşti

THF Spor Salonu’nda oynanan karşılaşma iki takımın kıyasıya mücadelesi ile başladı. Rakibinin maç boyunca öne geçmesine izin vermeyen Yenimahalle Belediyesi SK sahaya; Nurceren, Fatma, Ceylan, Hanna, Selen, Gülsüm, Eda yedisi ile başladı.

Ceylan maça damga vurdu

Maçın ilk yarısında İzmir Büyükşehir Belediyesi GSK oyuncularından Merve ve Gülsüm’ün etkili oyununa rağmen devreyi 12-9 önde kapatan melekler, ikinci yarıda taraftarına hentbol zevki yaşattı. Yenimahalle’nin genç kalecisi Selen Akalın’ın kalesinde devleştiği mücadelede galibiyeti getiren goller; Ceylan (10), Fatma (6), Nurceren (5), Edanur (4), Hanna (2), Gülsüm, Bilgenur ve Gülcan (1) ile geldi.

Alpaslan Korkmaz ve Bilal Kahraman ikilisinin yönettiği maçın son 10 dakikasında farkı 10 sayıya kadar çıkaran altın kanatlı melekler, maçın sonuna kadar farkın kapanmasına izin vermedi.

Yenimahalle’de galibiyet serisi devam ediyor

Taraftar desteğini de arkasına alan Yenimahalle Belediyesi SK, Ceylan, Fatma ve Nurceren’in özellikle ikinci yarıda üst üste attığı gollerle İzmir Büyükşehir Belediyesi GSK’nın maça ortak olmasına izin vermedi.

Süper Lig’de çıktığı son üç maçtan da galip ayrılan altın kanatlı melekler, 10 Kasım tarihinde Çek Cumhuriyeti’nde karşılaşacağı Sokol Poruba maçı öncesi moral depoladı.