Yenimahalle zirveye oturdu

2020-2021 sezonu Hentbol Kadınlar Süper Ligi’ne fırtına gibi başlayan Yenimahalle Belediyesi SK, ara vermeden yoluna devam ediyor.

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nin, 7’nci hafta erteleme karşılaşmasında evinde Üsküdar’ı 34-25’le geçen Altın Kanatlı Melekler, maç fazlasıyla zirveye yerleşti.

Melekler kanatlardan bitirdi

Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Kompleksi’nde oynanan ve ev sahibi ekibin mutlak üstünlüğüne sahne olan karşılaşmaya Yenimahalle; Fatma, Ceren, Ceylan, Beyza, Bilge, Fatma ve Gülcan yedisi ile çıktı.

Maçın başından sonuna kadar oyun disiplininden kopmayan Yenimahalle, agresif savunmasıyla durdurduğu rakibini, kanatlardan hızlı oyunlarla, skor üreterek yenmesini bildi.

Karşılaşmanın ilk yarısını 18-11 önde bitiren Başkent temsilcisi, ikinci yarıda da kontrolü elden bırakmadı ve 34-25’lik skorla zafere gitti.

Bilge ve Ceylan Yenimahalle’yi uçurdu

Hasan Kılıç ve Özdemir Kaan Çınar ikilisinin yönettiği karşılaşmada Yenimahalle Belediyesi’nde Bilge ve Ceylan ikilisi rakip kaleye gol oldu yağdı. Bilge 11, Ceylan 9 golle takımın gol yükünü çekerken, Ceren, Fatma, Yaren ve Buse ikişer İlayda ve Mehtap birer golle skora katkı veren diğer isimler oldu.

Sıradaki durak Sivas

Yenimahalle Belediyesi, ligin 10. haftasında13 Aralık Pazar günü Sivas Belediyespor deplasmanına çıkacak. Altın Kanatlı Melekler, zorlu deplasmanda da kayıpsız çıkarak, zirvedeki yerini sağlamlaştırmak istiyor.